čtvrtek 14. června 2012

Hašé po našem

Tak jsem se naučila zase nový pojem, který mi byl dodnes neznámý. Můžu za to poděkovat mamince, která mě tuto rychlovku, která se dá jíst hned ale i po uvaření za studenta na x způsobů.

Co budeme potřebovat?
  • 500g mletého vepřového masa
  • sůl
  • pepř
  • 2 vejce
  • 3 - 4 stroužky česneku
  • 1 cibule nadrobno nakrájená
  • majoránka
  • hladká mouka
  • hrst vloček
Postup: 
Mleté maso smícháme s vejci, utřeným česnekem, cibulí a ochutíme solí, pepřem a majoránkou. Přidáme trochu hladké mouky (2 lžíce), vločky a pořádně promícháme. Směs dáme do zapékací mísy vytřené olejem a dáme péct při 180°C asi 30 minut dozlatova.

Maso podáváme s brambory, ale je výborné i za studena na chleba místo paštiky.
Dobrou chuť!
Petra

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji mockrát za Vaše komentáře, které mi dělají velkou radost!